Blogger Backgrounds

Friday, 30 December 2011

Tabiat Budak Barium = by una

assalamualaikum.. hah- dua tiga hari lagi dah nak bukak sekolah
aku tgok dayah lama dah x update blog.. so dikesempatan ini saya ingin mengucapkan  ow..silap
so aku yg tengah borink gila ni.. rindu la pulak nak tgok blog.. jadi ruang2 semak masih la banyk..
aku nak penuhkan la.. ok2.. so move on pd topik kita hari ini

Tabiat Budak Barium
1. suka tidoq 
2. suka main
3. suka makan
4. buat bising (yg ni kegemaran ramai..)
5. penakut (tcher, cermin tingkap pecah..*erkk..yg ni rumit sikit)
6. loyaq buruk (sejarah..betol ar?)
7. diam tiba-tiba (memang ar tiba2..asai xdak cikgu..zZZzzZZz..)
8. gadoh! (paling sedih bila................phm2 je la :D~ kenangan kowt..)
9. exam baru kalot bukak ''tuisyen rizq''.
10.tension addmath~
dah x da idea nk tulis apa... otak pun tgah blur sbb..(x mkn lagi..hee)
apa2 pun... barium sangat2 best!, taun depan macam mna la...
ok dah ar.. sapa2 nak buat penambah baikkan sangat2 diperlukan, 
memandangkan tabiat budak barium ni banyak sangat,
haha jumpa esok, lusa, mybe kita skali lagi,
cuma rizq, afaq, nash, dani,... kenangan dilipat dalam almari la ye
~ stakat tu dulu.. :P



cuba teka sapa?? hee..


ni budak2 rajin ni






















0 beriberi comments:

Post a Comment